viernes, 25 de abril de 2008

PRESÈNCIA CARLISTA A LA MANIFESTACIÓ DEL 25 D´ABRIL DE 2008 A ALACANT: "FOC AL CAPITAL I A LA ESPECULACIÓ"

Carlistes a la manifestació d´Alacant
Maulets, independentistes, nacionalistes, tradicionalistes carlistes de joventuts carlistes del País Valencià, espai alternatiu, i altres col·lectius de esquerres se manifestaren ahír 25 d´abril de 2008, per conmemorar la memòria històrica de la batalla d´Almança i la pèrdua dels nostres Furs, Constitució propia i personal de la nostra Terra i dels nostres habitants.
Es tracta de reivindicar la nostra personalitat propia des de distins ambits: polític, cultural, religiós, ecològic, econòmic, foralista pels carlistes, independentista pels independentistes, nacionalista pels nacionalistes, però portaven tots el mateix interès, les mateixes protestes.


Com victoriosos s´alçaren els penons i estendards borbònics en 1707, de la mateixa forma s´alcen ara al nostre país o regne les banderes dels interesos burgeses plutocratics i partidocratics amb el nom de Comunitat Valenciana. Sense cap vergonya ni mala consciència la terra és sotmesa a depredació brutal per exèrcits de mercaders armats amb màquines d´obra i canons que escupen formigó. Les tropes destructores troben molt poca resistència i són saludades festivament i alegre per la burgesia especuladora i per una part de la ciutadania satisfeta de tenir un treball, que les atorguen el seu vot un comici després d´altre. La esquerra tradicionalista organizada per Carlisme amb la seua dinastia i tots els carlistes que haurien d´enfrontar-les es troben dispersos i amb molt poca iniciativa. El desànim s´estén entre tota aquella gent que no vol ser esclava dels ídols borbònics usurpadors i mercantils.

Partit Carlista del País Valencià

Una descripció com l´anterior fotografia el País Valencià d´aquests moments: una economia basada en la rajola, el formigó i l´especulació immobiliària, que motiva el clientelisme aferrissat d´una part de la població, però que ja ha entrat en crisi. Un suport ciutadà majoritari al PP; fundamentat en l´individualisme i la divisió social col·lectiva on la gent no s´estima, es a dir, competeix; que ha tornat ha guanyar les eleccions, augmentant la seua diferència respecte de l´esquerra institucional. Una esquerra que no ha sabut estar a l´altura de les circunstàncies, ni defensar el País i que es manifesta incapaç de fer front a un PP embravit, que ara mateix fins i tot es permet el luxe de tirar-li en cara al PSOE les incoherències de la seua política hidrològica, tornant a demanar el transvasament de l ´Ebre, com si fora questió i decisió d´economistes i profesionals liberals, que cap coneixement tenen al respecte i no deixen als grups ecologistes i d´enginyers decidir sense cap motiu i interes econòmic asociat als camps de golf i la construcció d´urbanitzacions de luxe.


Tot això, però, no ha de ser motiu per a no tornar a reivindicar, aquest 25 d´abril, el final del poder de la usurpació borbònica sobre les nostres terres, la nova restauració de la monarquia carlista que ens va ser furtada violentament pel feixisme del dret de conquesta per les tropes borboniques, i el dret de lliure asociació basat en la consulta de l´autodeterminació que ens correspon com poble lliure per formar amb la resta dels pobles d´Espanya la construcció des de avall de la Confederació Històrica que sempre s´anomenat Espanya i que ha tingut la seua representació en la institució de la Monarquia Carlista Espanyola, que volem i pretenem restaurar. Reivindicarem tot això una vegada més, sense callar, ni acovardir-nos, ni donar-nos per gent vençuda, que és el que voldrien els botiflers que ens governen.


Joventuts Carlistes del País Valencià s´ha marcat com objectiu contribuir a la reconstrucció del carlisme valencià anticapitalista al País Valencià, que és quelcom imprescindible per a aconseguir superar l´actual situació de dretanització política o el que es el mateix, del trionf de l´individualisme, i la màxima d´aquells que més tenen, del pijoterisme i la superficialitat sense cap valor humà, ni cristià catòlic, per que es tracta de gent capitalista materialista i burgesa, gent hipòcrita, que es pensa, no esta alienada pel fet i la realitat del model de mercat capitalista.


Serà un procés lent, que ha de produir-se no des de les cúpules polítiques, sinó des de les bases de les organitzacions, de la conciencia social de la ciutadania, des de les lluites, les resistències i els moviments socials. Un procés realment obert, que llance a l´abocador de la història les rèmores i els vicis del passat. Per a poder ajudar a empentar-lo Joventuts Carlistes vol fer-se fort ell mateix, vol créixer i consolidar-se política i organitzativament.


Tenim diverses activitats previstes com es la concentració a Montejurra el primer diumenge de maig a Estella, Navarra, on ens veien els carlistes de totes les Espanyes. Mes informació al Partit Carlista del País Valencià.No hay comentarios: